top of page

Autoverhuur

Fiat 500 Livcuraçao carrental

Autoverhuur

Heeft u uw accommodatie op Curaçao al wel geboekt, maar nog geen auto?

Geen probleem. Wij werken samen met een betrouwbare partner, LivCuraçao Car Rental, die zorg dragen voor een goede auto op de weg. Zo kunt u optimaal genieten van uw vakantie in Curaçao.

LivCuraçao Car Rental

LivCuraçao Car Rental verhuurt hippe en kleurrijke Fiats 500 (ook cabrio en EV), die zich onderscheiden van de standaard kleine huurauto op Curaçao. Deze auto’s zijn een plezier om in te rijden en zeker met een cabrio beleef je Curaçao maximaal. 

Wil je liever een ruimere auto? LivCuraçao Car Rental verhuurt ook een aantal super coole en luxe SUVs (Jeep Renegade en Citroën C5 Aircross). Ook met deze typen auto’s kun je Curaçao op een bijzondere manier beleven tijdens het rijden.

LivCuraçao Car Rental combineert een passie voor deze fantastische auto’s met hun persoonlijke service. De auto’s zijn jong, schoon en goed onderhouden. Je bent altijd all-risk verzekerd (met zeer uitgebreide dekking) en zij leveren de huurauto kosteloos bij Boutique Hotel JT af en halen hem daar ook weer op. 

Daarnaast beschikken alle auto's over Apple Car Play zodat je je telefoon kunt koppelen en gebruik kunt maken van de navigatie of Spotify tijdens het rijden.

Wil je meer informatie over het huren van een auto via LivCuraçao Car Rental? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan via onderstaande knop.

Fiat 500 Livcuraçao carrental
Jeep renegade
Fiat 500
bottom of page